Wednesday, October 7, 2020

Se închid păcănelele - este Blestemul

Se presupune că motivul închiderii păcănelelor este Covid, dar Nu. Nici vorbă. Motivul real este blestemul (sau mai bine spus blestemele - la plural) care intră în acțiune.

Mai bine de jumătate din jucătorii la păcănele după ce pierd toți banii (pentru unui asta însemnând tot salariul) nu fac altceva decât să blesteme jocurile (păcănele) cât și cazinoul în sine.
Și iată că unele blesteme se împlinesc.

Adevărul trist este că deși oamenii pierd bani la păcănele iar apoi blestemă, ei totuși continuă să revină acolo ori de câte ori fac rost de bani - așa cum spune și Lumea Scenă de Parodie în articolul: De ce joacă oamenii la păcănele.

Pentru economia țării se pare că închiderea păcănelelor este o pierdere deoarece păcănelele aduc foarte mulți bani la bugetul statului.
Pe de altă parte închiderea lor înseamnă o gură de aer proaspăt pentru dependenții de jocuri, astfel le mai rămâne și lor bani după salariu.

Alte articole:

No comments:

Post a Comment

Când mă uit în oglindă mă văd mai rotund

Nu știu dacă ați observat că atunci când ne privim în oglindă părem mai dolofani. Adică: Mușchii brațelor la bărbați par mai măr...