Sunday, October 6, 2019

Boala gravă de care suferea Albert Einstein

Albert Einstein cunoscut tuturor ca un mare geniu în fizică și filozofie suferea de o boală cruntă.



Descriere Albert Einstein

Ca mică descriere despre Albert Einstein putem spune că a fost un fizician și filozof, care spre deosebire de alte genii ale fizicii nu a descoperit nimic, nu a inventat nimic palpabil, în schimb a adus cea mai șmecheră teorie din fizica teoretică: teoria relativității universale.

Boala lui Albert Einstein

Albert Einstein pe la 24, 25 de ani a început să se îmbolnăvească, fără să își dea seama. 
Nici măcar nu putea să își dea seama pentru că simptomele păreau a fi ceva normal oricărui om. Și anume în gura lui se producea mai multă salivă decât ar fi trebuit.
Pe la 33 de ani odată cu intrarea în "clubul" elitelor, nemaiputând suporta atâta salivă în gură, mai ales că de multe ori se îneca cu ea, s-s dus la medic.
Medicii din acea vreme nu erau atât de performanți cum sunt astăzi, și cu nici un chip atât de performanță cum va fi mâine. Dar așa în imperfecțiune lui, medicul ia spus că nu va mai trăim mult dacă va continua să saliveze în acest fel.
Astfel medicul ia recomandat cel mai simplu și la îndemână remediu posibil, remediu ce la făcut și celebru. Și anume să scoată limba mult afară.
 De aceea în multe poze pe Albert Einstein îl găsim cu limba scoasă.

No comments:

Post a Comment

Când mă uit în oglindă mă văd mai rotund

Nu știu dacă ați observat că atunci când ne privim în oglindă părem mai dolofani. Adică: Mușchii brațelor la bărbați par mai măr...